Bjurman Mäklarbyrå

Skåne län

Information

590225-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bjurman Mäklarbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjurman Mäklarbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som Bjurman Mäklarbyrå finns i.

Bjurman Mäklarbyrå har varit registrerat sedan 1997-04-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjurman Mäklarbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bjurman Mäklarbyrå är och det finns flera verksamheter i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för Bjurman Mäklarbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bjurman Mäklarbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0416-16030 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförmedling Kontorstjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjurman Mäklarbyrå och det är Bjurman, Anna Ingalill som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,