MATS NILSSONS BIL I ANKLAM

Skåne län

Information

581103-XXXX är organisationsnummer för bolaget MATS NILSSONS BIL I ANKLAM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MATS NILSSONS BIL I ANKLAM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sjöbo som är den kommunen som MATS NILSSONS BIL I ANKLAM finns i.

MATS NILSSONS BIL I ANKLAM har varit registrerat sedan 1990-12-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1991-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MATS NILSSONS BIL I ANKLAM så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

MATS NILSSONS BIL I ANKLAM är och det finns flera bolag i Sjöbo som också är .

Firmatecknare för MATS NILSSONS BIL I ANKLAM är följande:

Vill ni komma i kontakt med MATS NILSSONS BIL I ANKLAM så kan ni göra det på telefon genom 0416-15077 eller genom brev på följande adress:

Försäljning, uthyrning och service av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MATS NILSSONS BIL I ANKLAM och det är NILSSON, MATS-BERTIL LENNART som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,