Special Uppdrag Skoghult

Skåne län

Information

Special Uppdrag Skoghult är ett av många bolag som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Special Uppdrag Skoghult finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Special Uppdrag Skoghult är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-09-18.

Special Uppdrag Skoghult som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-02-03. Men sedan 2003-10-02 så har Special Uppdrag Skoghult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Special Uppdrag Skoghult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9782532.

Sjöbo arbetar för att bolag som Special Uppdrag Skoghult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Special Uppdrag Skoghult. Det finns flera bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva rengöring, besiktning och demontering av cisterner och tankar, personaluthyrning samt tillverkning, reparation och montering av smidesarbeten.

Firmatecknare för Special Uppdrag Skoghult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Special Uppdrag Skoghult och det är följande personer, Norrman, Lars Olof Willy som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Special Uppdrag Skoghult är 580828-XXXX.