Visuell Effekt, Hans Dahlström

Skåne län

Information

Visuell Effekt, Hans Dahlström är ett av många verksamheter som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Visuell Effekt, Hans Dahlström finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Visuell Effekt, Hans Dahlström är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Visuell Effekt, Hans Dahlström som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-11-19. Men sedan 1996-01-01 så har Visuell Effekt, Hans Dahlström varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Visuell Effekt, Hans Dahlström så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0416-13068.

Sjöbo arbetar för att verksamheter som Visuell Effekt, Hans Dahlström ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Visuell Effekt, Hans Dahlström. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Firman skall bedriva konsultverksamhet för utprovning av ny teknik inom fordon- och databranschen. Samt beskrivning och utrustningen i text och bild-manualer.

Firmatecknare för Visuell Effekt, Hans Dahlström är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Visuell Effekt, Hans Dahlström och det är följande personer, Dahlström, Inge Hans-Börje som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Visuell Effekt, Hans Dahlström är 570205-XXXX.