JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sjöbo och JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON är ett av dem. Statusen för JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON är att Bolaget är aktivt.

JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON är ett Enskild firma och skapades 1993-02-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON ska trivas.

JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-07-23. I Sjöbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bokföring, deklarationshjälp, juridisk rådgivning, utbildning och konfektionsförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-07-23.

Idag är JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON och det finns flera verksamheter som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-932547.

.

De som är på något sätt har med JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON är Persson, Mats Ingemar Parker som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JURIDIK OCH BOKFÖRINGSTJÄNST, MATS PERSSON har 560816-XXXX som sitt organisationsnummer.