OF Olsson & Frid AB

Skåne län

Information

OF Olsson & Frid AB är ett av många företag som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som OF Olsson & Frid AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

OF Olsson & Frid AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2009-09-03.

OF Olsson & Frid AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-06-20. Men sedan 2007-11-29 så har OF Olsson & Frid AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till NORREGATAN 24, 275 30, Sjöbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på OF Olsson & Frid AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0416-15181.

Sjöbo arbetar för att företag som OF Olsson & Frid AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för OF Olsson & Frid AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva byggverksamhet, uthyrningsverksamhet inom byggsektorn samt äga och förvalta lös egendom inom bygghandeln samt fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för OF Olsson & Frid AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till OF Olsson & Frid AB och det är följande personer, Olsson, Lars Ronny Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frid, Peter Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Eghall, Christina Sofi som är född 1970 och har titeln Suppleant, Frid, Marie Camilla Desirée som är född 1975 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för OF Olsson & Frid AB är 556732-0592.