Stera Konsulter AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Stera Konsulter AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stera Konsulter AB är ett av dem. Statusen för Stera Konsulter AB är att Bolaget är aktivt.

Stera Konsulter AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stera Konsulter AB ska trivas.

Stera Konsulter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Sjöbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva företags- ekonomiska konsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stera Konsulter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Stera Konsulter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Stera Konsulter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0416-34114.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stera Konsulter AB är Adolfsson, Klas Erik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Per Henrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .

Stera Konsulter AB har 556725-2456 som sitt organisationsnummer.