Karlssons T Holding AB

Skåne län

Information

Karlssons T Holding AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där Karlssons T Holding AB finns. I Sjöbo så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Karlssons T Holding AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Karlssons T Holding AB har haft sedan 2007-06-14. Karlssons T Holding AB har funnits sedan och 2007-06-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Karlssons T Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tangog. 3, 275 38, Sjöbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6563878.

Sjöbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Karlssons T Holding AB Privat, ej börsnoterat.

Karlssons T Holding AB har idag 556718-9393 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Karlssons T Holding AB

Bolaget skall äga och hyra ut maskiner och inventarier som används inom anläggnings- och byggnadsområdet och därmed förenlig verksamhet.

I Karlssons T Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Kurt Inge som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Delin Karlsson, Tom som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .