Bygg & plåt Entreprenad Sverige AB

Skåne län

Information

556700-9849 är organisationsnummer för bolaget Bygg & plåt Entreprenad Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg & plåt Entreprenad Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sjöbo som är den kommunen som Bygg & plåt Entreprenad Sverige AB finns i.

Bygg & plåt Entreprenad Sverige AB har varit registrerat sedan 2006-03-30 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg & plåt Entreprenad Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Bygg & plåt Entreprenad Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sjöbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bygg & plåt Entreprenad Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bygg & plåt Entreprenad Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 0416-10070 eller genom brev på följande adress:
¤NORREGATAN ¤24 ¤, 275 30, Sjöbo¤sjöbo

Bolaget skall bedriva bygg- och plåtslageriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg & plåt Entreprenad Sverige AB och det är Frid, Peter Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Lars Ronny Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Eghall, Christina Sofi som är född 1970 och har titeln Suppleant, Frid, Marie Camilla Desirée som är född 1975 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,