Catta's AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Catta's AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Catta's AB är ett av dem. Statusen för Catta's AB är att Bolaget är aktivt.

Catta's AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-22. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Catta's AB ska trivas.

Catta's AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-08. I Sjöbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom hobby, böcker, leksaker och kontorsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Catta's AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-08.

Idag är Catta's AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Catta's AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Catta's AB är Andersson, Björn Thomas Christer som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Linnea Ann-Christin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Catta's AB har 556700-4832 som sitt organisationsnummer.