Triodrift AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Triodrift AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Triodrift AB är ett av dem. Statusen för Triodrift AB är att Bolaget är aktivt.

Triodrift AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Triodrift AB ska trivas.

Triodrift AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-29. I Sjöbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva växtodling, husdjursskötsel, jordbruks- körslor, entreprenad, handel med jordbruksprodukter, uthyrning av lantbruksmaskiner samt anna därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Triodrift AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-29.

Idag är Triodrift AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Triodrift AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Triodrift AB är Svantesson, Bengt Ingvar Jörgen som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ringblom, Jan Erik Håkan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, von Buxhoeveden, Magnus André som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Gren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Triodrift AB har 556682-1608 som sitt organisationsnummer.