Flexmo Electric AB

Skåne län

Information

556665-2789 är organisationsnummer för företaget Flexmo Electric AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flexmo Electric AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sjöbo som är den kommunen som Flexmo Electric AB finns i.

Flexmo Electric AB har varit registrerat sedan 2004-08-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Flexmo Electric AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-25.

Flexmo Electric AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sjöbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Flexmo Electric AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Flexmo Electric AB så kan ni göra det på telefon genom 0416-511580 eller genom brev på följande adress:
Getinggränd 2, 275 39, Sjöbo

Bolaget skall bedriva försäljning av specialmotorer till maskiner inom verkstadsindustrin och till maskintillverkare samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Flexmo Electric AB och det är Persson, Bengt Johnny Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Britt Gunvor som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor,