Abrad technical maskin AB

Skåne län

Information

Abrad technical maskin AB är ett bolag som finns i Sjöbo. I Abrad technical maskin AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Hans Peter Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Ingrid Anna Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Abrad technical maskin AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Abrad technical maskin AB på telefon 0416-24370.

Bolaget skall bedriva import o försäljning av maskiner inom bygg- branschen samt byggförnödenheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Abrad technical maskin AB av bolagstypen Aktiebolag.

Abrad technical maskin AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Abrad technical maskin AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-03 och Abrad technical maskin AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Abrad technical maskin AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Abrad technical maskin AB har 556661-8509 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.