FNP Förlags AB

Skåne län

Information

556644-2520 är organisationsnummer för företaget FNP Förlags AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FNP Förlags AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sjöbo som är den kommunen som FNP Förlags AB finns i.

FNP Förlags AB har varit registrerat sedan 2003-06-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för FNP Förlags AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-23.

FNP Förlags AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sjöbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FNP Förlags AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med FNP Förlags AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Västerg. 21, 275 66, Vollsjö

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FNP Förlags AB och det är Persson, Gösta Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Jan Peter som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordbäck, Bo Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,