Bengt Gummesson Tools AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Bengt Gummesson Tools AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bengt Gummesson Tools AB är ett av dem. Statusen för Bengt Gummesson Tools AB är att Bolaget är aktivt.

Bengt Gummesson Tools AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-07-22. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bengt Gummesson Tools AB ska trivas.

Bengt Gummesson Tools AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17. I Sjöbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Gummesson Tools AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17.

Idag är Bengt Gummesson Tools AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Bengt Gummesson Tools AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3348721.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bengt Gummesson Tools AB är Gummesson, Bengt-Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gummesson, Bror Erik som är född 1932 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor.

Bengt Gummesson Tools AB har 556627-0459 som sitt organisationsnummer.