Mäklarstaden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Mäklarstaden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Mäklarstaden AB är ett av dem. Statusen för Mäklarstaden AB är att Bolaget är aktivt.

Mäklarstaden AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-01-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där företaget finns i jobbar för att företag som Mäklarstaden AB ska trivas.

Mäklarstaden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02. I Sjöbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsmäkleri och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mäklarstaden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-02.

Idag är Mäklarstaden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Mäklarstaden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0416-17500.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mäklarstaden AB är Göransson, Sven Jörgen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Funeskog Göransson, Lena Carina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Mäklarstaden AB har 556623-1485 som sitt organisationsnummer.