N.G. Nilsson Rör Aktiebolag

Skåne län

Information

N.G. Nilsson Rör Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där N.G. Nilsson Rör Aktiebolag finns. I Sjöbo så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. N.G. Nilsson Rör Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket N.G. Nilsson Rör Aktiebolag har haft sedan 2001-12-26. N.G. Nilsson Rör Aktiebolag har funnits sedan och 2001-12-26 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till N.G. Nilsson Rör Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 3, 275 39, Sjöbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0416-19615.

Sjöbo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är N.G. Nilsson Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

N.G. Nilsson Rör Aktiebolag har idag 556616-5980 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Nils Arvid Justus -Persson, Nils Åke är den som för stunden ansvarar för N.G. Nilsson Rör Aktiebolag

Bolaget skall utföra rörinstallationer och försälja VVS-produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I N.G. Nilsson Rör Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Nils Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Nils Arvid Justus som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lena Christin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .