DCL Kemi AB

Skåne län

Information

DCL Kemi AB är en verksamhet som finns i Sjöbo. I DCL Kemi AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosvall, Dick Kaj som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordang som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DCL Kemi AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå DCL Kemi AB på telefon 0416-12412.

Bolaget skall bedriva försäljning av artiklar inom vattenrenings- och miljöreningsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är DCL Kemi AB av bolagstypen Aktiebolag.

DCL Kemi AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

DCL Kemi AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-16 och DCL Kemi AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DCL Kemi AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

DCL Kemi AB har 556604-0167 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.