Mats Persson Truck o Maskin AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Mats Persson Truck o Maskin AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Mats Persson Truck o Maskin AB är ett av dem. Statusen för Mats Persson Truck o Maskin AB är att Bolaget är aktivt.

Mats Persson Truck o Maskin AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mats Persson Truck o Maskin AB ska trivas.

Mats Persson Truck o Maskin AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12. I Sjöbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jordbruk, service och reparationer av truckar, jordbruks- och entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mats Persson Truck o Maskin AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12.

Idag är Mats Persson Truck o Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Mats Persson Truck o Maskin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0417-21153.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Mats Persson Truck o Maskin AB är Persson, Mats Ingvar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Inger Ann-Kristine som är född 1956 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Mats Persson Truck o Maskin AB har 556587-7775 som sitt organisationsnummer.