G Revision AB

Skåne län

Information

G Revision AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där G Revision AB finns. I Sjöbo så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. G Revision AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket G Revision AB har haft sedan 2000-03-14. G Revision AB har funnits sedan och 2000-03-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till G Revision AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fackg. 20, 275 36, Sjöbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0416-17450.

Sjöbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är G Revision AB Privat, ej börsnoterat.

G Revision AB har idag 556586-3296 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för G Revision AB

Bolaget skall bedriva revision, redovisning samt konsultationsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I G Revision AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Gertie Ingelov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .