Lövestad Larmcentral AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Lövestad Larmcentral AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lövestad Larmcentral AB är ett av dem. Statusen för Lövestad Larmcentral AB är att Bolaget är aktivt.

Lövestad Larmcentral AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lövestad Larmcentral AB ska trivas.

Lövestad Larmcentral AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15. I Sjöbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva larmcentralverksamhet och inneha en fastighet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lövestad Larmcentral AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15.

Idag är Lövestad Larmcentral AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Lövestad Larmcentral AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0417-78800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lönnstrand, Robert Åke -Lönnstrand, Åsa Ingrid Susanne.

De som är på något sätt har med Lövestad Larmcentral AB är Lönnstrand, Robert Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnstrand, Åsa Ingrid Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Lövestad Larmcentral AB har 556583-1285 som sitt organisationsnummer.