AB Vanstad Gräv

Skåne län

Information

AB Vanstad Gräv hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där AB Vanstad Gräv finns. I Sjöbo så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Vanstad Gräv tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket AB Vanstad Gräv har haft sedan 2001-01-02. AB Vanstad Gräv har funnits sedan och 2001-01-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AB Vanstad Gräv så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Prästav. 228, 273 72, Lövestad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2476654.

Sjöbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är AB Vanstad Gräv Privat, ej börsnoterat.

AB Vanstad Gräv har idag 556581-1956 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AB Vanstad Gräv

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet i byggbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I AB Vanstad Gräv så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordquist, Bengt Anders som är född 1963 och har titeln VD, Nordquist, Bengt Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Roger Mikael Torbjörn som är född 1964 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .