Tom Karlsson Entreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Tom Karlsson Entreprenad Aktiebolag är ett bolag som finns i Sjöbo. I Tom Karlsson Entreprenad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Delin Karlsson, Tom som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Kurt Inge som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tom Karlsson Entreprenad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tom Karlsson Entreprenad Aktiebolag på telefon 070-6339597.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom anläggnings- och byggnadsområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tom Karlsson Entreprenad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tom Karlsson Entreprenad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tom Karlsson Entreprenad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-02 och Tom Karlsson Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tom Karlsson Entreprenad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Tom Karlsson Entreprenad Aktiebolag har 556580-7343 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.