Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB

Skåne län

Information

Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB är ett av många bolag som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-15.

Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-09-17. Men sedan 1999-01-01 så har Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ö. Bang. 24, 275 31, Sjöbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-14045.

Sjöbo arbetar för att bolag som Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva gräv- och schaktarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB och det är följande personer, Nilsson, Jan-Ove Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Dan Åke Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carina Greta Susann som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva Mari som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sjöbo Anläggning, Maskin & Asfalt AB är 556575-3695.