Scandimed Holding AB

Skåne län

Information

556571-8417 är organisationsnummer för bolaget Scandimed Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandimed Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sjöbo som är den kommunen som Scandimed Holding AB finns i.

Scandimed Holding AB har varit registrerat sedan 1999-06-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandimed Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-21.

Scandimed Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sjöbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scandimed Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Scandimed Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 0416-25850 eller genom brev på följande adress:
Forskareg. 1, 275 37, Sjöbo

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag driva tillverkning av och handel med medicinsk tekniska produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandimed Holding AB och det är van Broeck, Roger Petrus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cornelese, Bernardus Johannes Hendrikus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vermeulen, Raneet H. I. som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hall, Anette Britta som är född 1965 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor