Skånska Maskin & Industriprodukter AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och service av verkstadsutrustning och verkstadsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skånska Maskin & Industriprodukter AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sjöbo så är Skånska Maskin & Industriprodukter AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Sjöbo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sjöbo och i Skåne län. Redan 1999-07-21 så skapades Skånska Maskin & Industriprodukter AB och verksamheten är har F-skattsedel Skånska Maskin & Industriprodukter AB har haft det sedan 1999-01-01.

Skånska Maskin & Industriprodukter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556571-7732 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sjöbo.

Just nu är Skånska Maskin & Industriprodukter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Skånska Maskin & Industriprodukter AB så går det att nå dem via telefon på 0416-25699 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skånska Maskin & Industriprodukter AB är Nilsson, Nils Anders Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillbrandt, Jan Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .