Brittsand Fastigheter AB

Skåne län

Information

Brittsand Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Brittsand Fastigheter AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Brittsand Fastigheter AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-03-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Blentarp 1, 270 35, Blentarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brittsand Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sjöbo arbetar för att verksamheter som Brittsand Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Brittsand Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Brittsand Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brittsand Fastigheter AB och det är följande personer, Hedelin, Mats Gunnar Anders som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lyddby, Ulf Anders Stellan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per-Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Brittsand Fastigheter AB är 556567-6664.