Knickarp R o F AB

Skåne län

Information

556567-4305 är organisationsnummer för verksamheten Knickarp R o F AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Knickarp R o F AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sjöbo som är den kommunen som Knickarp R o F AB finns i.

Knickarp R o F AB har varit registrerat sedan 1999-02-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Knickarp R o F AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-02.

Knickarp R o F AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sjöbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Knickarp R o F AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Knickarp R o F AB så kan ni göra det på telefon genom 0411-71150 eller genom brev på följande adress:
G. Lundav. 1165, 275 64, Blentarp

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Knickarp R o F AB och det är Johansson, Jan Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ines Viola som är född 1954 och har titeln Suppleant, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor,