BRA - 90 Ledar- och Organisationsutveckling AB

Skåne län

Information

556560-0706 är organisationsnummer för bolaget BRA - 90 Ledar- och Organisationsutveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BRA - 90 Ledar- och Organisationsutveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sjöbo som är den kommunen som BRA - 90 Ledar- och Organisationsutveckling AB finns i.

BRA - 90 Ledar- och Organisationsutveckling AB har varit registrerat sedan 1998-09-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BRA - 90 Ledar- och Organisationsutveckling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

BRA - 90 Ledar- och Organisationsutveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sjöbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BRA - 90 Ledar- och Organisationsutveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Britt Marianne

Vill ni komma i kontakt med BRA - 90 Ledar- och Organisationsutveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 0416-18232 eller genom brev på följande adress:
Spjälla 1, 275 93, Sjöbo

Bolaget skall bedriva utbildning i organisations och ledarutveckling. Förvaltning av fastigheter och värdepapper samt uppfödning, träning och tävling med travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med BRA - 90 Ledar- och Organisationsutveckling AB och det är Andersson, Britt Marianne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Gärda Annette som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Torsten Werner som är född 1939 och har titeln Suppleant, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,