BASI Instrument AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och BASI Instrument AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och BASI Instrument AB är ett av dem. Statusen för BASI Instrument AB är att Bolaget är aktivt.

BASI Instrument AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-03-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som BASI Instrument AB ska trivas.

BASI Instrument AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av styr- och reglerutrustning såsom givare, signalomvandlare och andra instrument samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BASI Instrument AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är BASI Instrument AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med BASI Instrument AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-88009.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BASI Instrument AB är Steén, Bengt-Olof Crister som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Steén, Jennifer som är född 1971 och har titeln Suppleant, Wallin, Jessica Thérése som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

BASI Instrument AB har 556553-3709 som sitt organisationsnummer.