V-Teknik Elektronik AB

Skåne län

Information

V-Teknik Elektronik AB är ett av många verksamheter som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som V-Teknik Elektronik AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

V-Teknik Elektronik AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

V-Teknik Elektronik AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-04-30. Men sedan 1998-01-01 så har V-Teknik Elektronik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Brandstadv. 607, 275 67, Vollsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på V-Teknik Elektronik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0416-35026.

Sjöbo arbetar för att verksamheter som V-Teknik Elektronik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för V-Teknik Elektronik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet som utveckling, produktion samt programmering av datorer och elektronik inom lamtbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för V-Teknik Elektronik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Huldt, Sven Lennart Axel -Nilsson, Per-Åke Roland.

Det finns idag lite personer som är kopplade till V-Teknik Elektronik AB och det är följande personer, Huldt, Sven Lennart Axel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per-Åke Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Huldt, Kerstin Berta Inga-Lill som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Anna Pernilla Alexandra som är född 1981 och har titeln Suppleant, Sjögren, Birthe Margaret som är född 1952 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för V-Teknik Elektronik AB är 556552-7834.