Jerkules AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Jerkules AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Jerkules AB är ett av dem. Statusen för Jerkules AB är att Bolaget är aktivt.

Jerkules AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-11-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där företaget finns i jobbar för att företag som Jerkules AB ska trivas.

Jerkules AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konstnärlig, litterär och artistisk verksamhet, äga och förvalta fastigheter samt fotografisk verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jerkules AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Jerkules AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Jerkules AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0416-16131.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Jerkules AB är Palm, Jerker Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Ulla Eva Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Jerkules AB har 556548-9779 som sitt organisationsnummer.