Längorna AB

Skåne län

Information

Längorna AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där Längorna AB finns. I Sjöbo så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Längorna AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Längorna AB har haft sedan 2001-03-02. Längorna AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Längorna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Heingebergsv. 856, 275 71, Lövestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0417-26255.

Sjöbo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Längorna AB Privat, ej börsnoterat.

Längorna AB har idag 556516-1311 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Leif-Tore -Andersson, Lena Anna-Sonja är den som för stunden ansvarar för Längorna AB

Föremålet för boalgets verksamhet är att bedriva handel med konfektionskläder, förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Längorna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Lena Anna-Sonja som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Leif-Tore som är född 1947 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .