Södergården Handel Aktiebolag

Skåne län

Information

Södergården Handel Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Södergården Handel Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Södergården Handel Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Södergården Handel Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-10-17. Men sedan 1998-01-01 så har Södergården Handel Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bjärröds Byav. 171, 275 95, Sjöbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Södergården Handel Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0415-41086.

Sjöbo arbetar för att bolag som Södergården Handel Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Södergården Handel Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall idka PR-verksamhet samt handel med livsmedel, direkt eller indirekt via bolag samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Södergården Handel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Södergården Handel Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Gert Allan som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Erik Bertil som är född 1946 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Södergården Handel Aktiebolag är 556497-0928.