Blentagruppen Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Blentagruppen Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sjöbo här finns det många olika Aktiebolag. Blentagruppen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Sjöbo jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Blentagruppen Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-09-15 och har organisationsnummer 556479-1191.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5104070 alternativt besöka eller skicka post till Blentagruppen Aktiebolag på följande adress 270 35 Blentarp.

Blentagruppen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Blentagruppen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hedelin, Mats Gunnar Anders som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Finnson Håkansson, Marie B som är född 1945 och har titeln Suppleant . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, aktier och andra värdepapper, bedriva konsultverksamhet inom områdena företagsutveckling och ekonomi samt verksamhet, som är förenliga med nu nämnda.