Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-27. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där företaget finns i jobbar för att företag som Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag ska trivas.

Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och installation av telefon och kommunikationsanläggningar samt service och reparationer inom ovanstående.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0417-21010.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag är Vinberg, Hasse Tommy som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Vinberg, Agneta Inga-Maj som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Tommy Winbergs Telekommunikation Aktiebolag har 556466-3168 som sitt organisationsnummer.