Skånska Tak i Sjöbo AB

Skåne län

Information

Skånska Tak i Sjöbo AB är ett av många verksamheter som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Skånska Tak i Sjöbo AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skånska Tak i Sjöbo AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Skånska Tak i Sjöbo AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-04-06. Men sedan 1993-01-01 så har Skånska Tak i Sjöbo AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Riktaregränd 5, 275 37, Sjöbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skånska Tak i Sjöbo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0416-12381.

Sjöbo arbetar för att verksamheter som Skånska Tak i Sjöbo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skånska Tak i Sjöbo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva takbeklädnadsarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skånska Tak i Sjöbo AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skånska Tak i Sjöbo AB och det är följande personer, Smedberg, Carl Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Elsie Marianne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jönsson, Gertie Ingelov som är född 1952 och har titeln Revisor, G Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skånska Tak i Sjöbo AB är 556465-7996.