Team Eurotex Aktiebolag

Skåne län

Information

Team Eurotex Aktiebolag är ett företag som finns i Sjöbo. I Team Eurotex Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Björn Eskil som är född 1949 och har titeln VD, Jakobsson, Björn Eskil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Ulf Magnus som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Team Eurotex Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Team Eurotex Aktiebolag på telefon 0416-30033.

Bolaget skall idka inköp, uppfödning och handel med hästar. Bolaget skall även bedriva handel med ridsportartiklar samt utbildning inom ridsportområdet.

Idag är Team Eurotex Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Team Eurotex Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Sjöbo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Team Eurotex Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Team Eurotex Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Team Eurotex Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Team Eurotex Aktiebolag har 556462-0705 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.