Ressel Invest AB

Skåne län

Information

556458-1345 är organisationsnummer för verksamheten Ressel Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ressel Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sjöbo som är den kommunen som Ressel Invest AB finns i.

Ressel Invest AB har varit registrerat sedan 1992-12-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ressel Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Ressel Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sjöbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ressel Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ressel Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 0416-16266 eller genom brev på följande adress:
Sövde 3435, 275 96, Sövde

Bolaget skall bedriva transportrörelse, fartygsbefraktning, fartygsklarering, spedition, reseservice, agentur samt äga och förvalta aktier och andra värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ressel Invest AB och det är Ressel, Ulf Jochum som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ressel, Ulla Sofia Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Karlsson, Rolf Olov Anders som är född 1949 och har titeln Revisor, Nilsson, Annika Helen som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,