Skorstensteamet i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka installation, reparation och rengöring av skorstenar, ventilationsanläggningar och uppvärmningsanordningar, högtryckstvättning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skorstensteamet i Skåne Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sjöbo så är Skorstensteamet i Skåne Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Sjöbo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sjöbo och i Skåne län. Redan 1992-10-21 så skapades Skorstensteamet i Skåne Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Skorstensteamet i Skåne Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Skorstensteamet i Skåne Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556455-0662 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sjöbo.

Just nu är Skorstensteamet i Skåne Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Skorstensteamet i Skåne Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-292395 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skorstensteamet i Skåne Aktiebolag är Nilsson, Bengt Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Asplund, Lennart Ingvar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Freij, Mikael Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, Karin Cecilia som är född 1959 och har titeln Suppleant, Freij, Ingrid Britt-Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kerstin Agneta som är född 1951 och har titeln SuppleantNilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln RevisorHans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.