Exter Aktiebolag

Skåne län

Information

556411-4089 är organisationsnummer för företaget Exter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Exter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sjöbo som är den kommunen som Exter Aktiebolag finns i.

Exter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Exter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Exter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sjöbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Exter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Exter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Borggården, 275 61, Blentarp

Bolaget skall äga, bedriva uppfödning och handel med hästar, bedriva dressyrverksamhet, äga och bedriva handel med konstföremål, förvaltning av värdepapper samt bedriva konsultarbete inom idrott, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Exter Aktiebolag och det är Borg, Hasse Kristian som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Inger Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,