Östarps Gästgivaregård Aktiebolag

Skåne län

Information

I Sjöbo finns det ett Aktiebolag som heter Östarps Gästgivaregård Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Östarps Gästgivaregård Aktiebolag i Skåne län. Sjöbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Östarps Gästgivaregård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1990-06-05 så har Östarps Gästgivaregård Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Östarps Gästgivaregård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Östarps Gästgivaregård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till G. Lundav. 2481, 275 63, Blentarp. Vi ni istället prata med Östarps Gästgivaregård Aktiebolag så kan ni göra det på 046-80229.

Bolaget skall idka restaurangrörelse och handel med varor inom branschen samt utöva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Vollmer, Bertil Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Vollmer, Gunilla Linnéa som är född 1958 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Sture Olof Albert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Sture Häggkvist Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -Vollmer, Bertil Lennart -Vollmer, Gunilla Linnéa .

Östarps Gästgivaregård Aktiebolag har 556397-7999 som sitt organisationsnummer.