Digital Information i Sjöbo Aktiebolag

Skåne län

Information

I Sjöbo finns det ett Aktiebolag som heter Digital Information i Sjöbo Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Digital Information i Sjöbo Aktiebolag i Skåne län. Sjöbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1989-10-25 så har Digital Information i Sjöbo Aktiebolag varit registrerat. Idag är Digital Information i Sjöbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Digital Information i Sjöbo Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Digital Information i Sjöbo Aktiebolag så kan ni göra det på 073-0933475.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom digital information och uföra omvandling an information till digital form, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Digital Information i Sjöbo Aktiebolag har 556374-5305 som sitt organisationsnummer.