Sydslam Aktiebolag

Skåne län

Information

Sydslam Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sjöbo. Det är nämligen den kommunen som Sydslam Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sydslam Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sydslam Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-02-16. Men sedan 1989-01-01 så har Sydslam Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åsum 32, 275 91, Sjöbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sydslam Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0416-18526.

Sjöbo arbetar för att företag som Sydslam Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sydslam Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall utföra renhållning medelst slamsugning- och spolaggregat på lastbil ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sydslam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sydslam Aktiebolag och det är följande personer, Björk, Roland Bo Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Ruth Mona som är född 1960 och har titeln Suppleant, Molin, Rolf Egon Göran som är född 1949 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sydslam Aktiebolag är 556350-8372.