Eiser Trikå AB

Skåne län

Information

556349-1157 är organisationsnummer för bolaget Eiser Trikå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eiser Trikå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sjöbo som är den kommunen som Eiser Trikå AB finns i.

Eiser Trikå AB har varit registrerat sedan 1989-03-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-05-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eiser Trikå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Eiser Trikå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sjöbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eiser Trikå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Höiby, Jens Patrik -Höiby, Per Johannes Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Eiser Trikå AB så kan ni göra det på telefon genom 0416-25300 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 1, 275 39, Sjöbo

Bolaget skall bedriva inköp, tillverkning och försäljning av textilvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eiser Trikå AB och det är Höiby, Jens Patrik som är född 1974 och har titeln VD, Höiby, Jens Patrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Höiby, Per Johannes som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höiby, Birgit Anita som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Monica Ann-Kristin som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,