Lövestads Restauranghörna Aktiebolag

Skåne län

Information

Lövestads Restauranghörna Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där Lövestads Restauranghörna Aktiebolag finns. I Sjöbo så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lövestads Restauranghörna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lövestads Restauranghörna Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lövestads Restauranghörna Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lövestads Restauranghörna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Söderg. 16, 275 75, Lövestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0417-21091.

Sjöbo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lövestads Restauranghörna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lövestads Restauranghörna Aktiebolag har idag 556348-3279 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Lars Magnus Roland -Karlsson, Lisbeth Eva-Helen är den som för stunden ansvarar för Lövestads Restauranghörna Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning över internet av i huvudsak batterier, laddare samt tillhörande produkter, import av dessa varor. Bolaget skall även bedriva handel med industriprodukter såsom borr, gängtappar, kapskivor, rengöringsmedel, smörjmedel. Bolaget skall driva kafé och restaurangverksamhet samt butik med diversehandel, liksom catering.

I Lövestads Restauranghörna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Lars Magnus Roland som är född 1962 och har titeln VD, Karlsson, Lars Magnus Roland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lisbeth Eva-Helen som är född 1965 och har titeln Suppleant, Jönsson, Gertie Ingelov som är född 1952 och har titeln Revisor, G Revision AB som är född och har titeln Revisor, .