Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag ska trivas.

Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva maskinstation och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0416-14083.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag är Sjögren, Carl Göte Elof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Joneby, Björn Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Joneby Rissler, Sara Kristin som är född 1973 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Maskintjänst Assar Larsson Aktiebolag har 556337-1144 som sitt organisationsnummer.