Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sjöbo och Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-12-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Sjöbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag ska trivas.

Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sjöbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sågverksrörelse, idka skogsavverkning, transport inom jord- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sjöbo.

Vill man komma i kontakt med Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0416-35117.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag är Nilsson, Nils Anders Johnny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Arne som är född 1935 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .

Nils o Jonny Nilssons Skogsavverkning Aktiebolag har 556288-5243 som sitt organisationsnummer.