Propatria Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva aktieförvaltning samt management och ledningsfrågor och härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Propatria Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sjöbo så är Propatria Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Sjöbo arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sjöbo och i Skåne län. Redan 1987-03-18 så skapades Propatria Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Propatria Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Propatria Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556288-0004 är organisationsnummret för företaget som finns i Sjöbo.

Just nu är Propatria Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Propatria Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0416-19300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Propatria Aktiebolag är Lidgren Berntsen, Lina Erika Rebecka som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidgren, Mathias Lars Ove som är född 1981 och har titeln Suppleant, Nilsson, Britt Karin Marianne som är född 1953 och har titeln Revisor, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .