Södergården Naturprodukter Aktiebolag

Skåne län

Information

Södergården Naturprodukter Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Sjöbo som är den kommunen där Södergården Naturprodukter Aktiebolag finns. I Sjöbo så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Södergården Naturprodukter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Södergården Naturprodukter Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Södergården Naturprodukter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bjärröd 2, 275 95, Sjöbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sjöbo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Södergården Naturprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Södergården Naturprodukter Aktiebolag har idag 556282-0349 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Södergården Naturprodukter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedel, handel och förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Södergården Naturprodukter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Gert Allan som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Göran Lennart som är född 1948 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .